Canapele si Scaune

Canapele si fotolii Scaune Directoriale Scaune de Birou-Fixe Scaune Ergonomice Scaune Bucatarie-Bar Scaune Copii Scaune profesionale

Scaune Copii

Scaunele pentru copii reprezinta o sectiune aparte din portofoliul nostru. Acestea necesita o atentie aparte inca din faza alegerii materialelor. Calitatea materialelor reprezinta primul pas in crearea unui produs care sa raspunda exigentelor in materie de securitate si rezistenta.

Urmatoarea etapa este crearea designului, care va tine cont atat de utilitate, cat si de partea atractiva, care face piesa pretioasa in ochii copilului.

Ergonomia esteun alt aspect esential, scaunul trebuie sa asigure o buna postura a corpului copilului fie ca este vorba de etapa in care este hranit in scaun, fie ca a ajuns la varsta la care lucreaza la teme.

In cele din urma,un alt element esential este atentia la detalii. Fie ca vorbim de compozitia vopselii sau a lacului, fie ca vorbim de finisare sau de accesoriile atasate, totul trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa intruneasca cele mai exigente standarde de siguranta.

Momentan nu au fost introduse produse in aceasta categorie