Saltele

Saltele Saltele Italia Accesorii Saltele Deep Confort Suprem TrueForm Soft Europa Ortopedice DeepConfort Premium SoftAmerica Premium Precios TrueForm Premium SoftEuropa Premium Executiv TrueForm Suprem DeepConfort Superioare Elit Poliuretan RelaxFoam Dream Latex Superortopedice Gin Gin

Poliuretan RelaxFoam

Saltele Ortopedice Poliuretan RelaxFoam

Acest tip de saltele este recomandat persoanelor ce nu doresc sa doarma pe o saltea cu arcuri (clasica) sau pentru persoanele voluminoase. Calitatea materialelor utilizate ofera maximum de rezistenta pe termen lung.
Placa de poliuretan nu permite ca reactia tip "val" (miscarea unuia din parteneri) sa se resimta dintr-o parte in alta a saltelei.

Este de asemenea recomandata si copiilor, placa de poliuretan fiind destul de dura pentru a sustine corect coloana in formare si pentru a nu permite sufocarea copilului (ingroparea gurii in saltea) cind acesta doarme pe burta.

Saltelele Relax Foam sunt realizate in Romania intr-o fabrica in care s-au facut investitii in ultimul an de 6 milioane de euro.
Aceasta fabrica acopera toate cerintele impuse de standardele Uniunii Europene, unele din saltelele din gama fiind destinate exportului.

Structura de fabricatie:
Placa de poliuretan ultra elastic, permeabil la aer (celule comunicante interconectate in retea), cu durata mare de viata (elasticitate pe timp indelungat)
Groime placa poliuretan 15,5 cm, densitate 35 kg/mc
Placa de poliuretan este dublata pe lateralele saltelei cu folie de poliuretan pentru protectie
Caracteristici tehnice saltele poliuretan:

Tot ansamblul amintit este acoperit cu matlasaj (dril Jaquard) cu greutatea de 340g/mp compus din 50% bumbac si 50% matase sintetica.
Interiorul matlasajului realizat dintr-un amestec de melana cu bumbac.
Grosime saltele: 18 cm .

Garantia acestor saltele este de 3 ani.(ISO 9001)
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor
* Transport GRATUIT in Bucuresti pentru comenzi peste 350.00 Lei
* Transport 25.00 Lei in Bucuresti pentru comenzi sub 350.00 Lei
Transportul se efectueaza pana in fata imobilului.

Momentan nu au fost introduse produse in aceasta categorie