Hpl compact

Hplul compact este un material destul de putin cunoscut la noi, dar foarte raspandit in afara.

Acesta material prezinta niste proprietati fizice si mecanice iesite din comun.Datorita procesului special de fabricatie hplul compact nu are pori, si este antibacterian, calitati cerute mai ales in industria alimentara, in spitale, farmacii, sau in laboratoare.

O alta proprietate importanta a hplului este aceea ca prezinta rezistenta sporita la acizi, baze si alti agenti chimici, cum ar fi substantele pentru dejinfectare salilor de operatie, si a cabineteor medicale.

In afara de utilizarile descrise mai sus, Compactul mai este folosit pentru placarea peretilor, atat in interior cat si la exterior.pentru astfel de placari compactul pote fi frezat sau traforat.Cu ajutoru acestor frezi se obtin modele si forme trimimensionale greu de replicat cu alte materiae.

Compactul poate fi folositĀ  in vestiare dusuri, la compartimentarea toaletelor, cu alte cuvinte, acolo unde materialele clasice (pal mdf Lemn etc) nu rezista. Once you have completed your first draft assignment helper online of the paper, put the work down and go out for at least an hour

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>