Despre noi

Societatea Termoplanet a fost infiintata in anul 2005, si este intr-o continua dezvoltare. Acesta dezvoltare se datoreaza in mare parte seriozitatii cu care privim orice comanda si respectului pe care il avem pentru fiecare client.
       La Termoplanet se pune in primul rand pret pe calitate si nu pe cantitate. De aceea toti clientii vor beneficia intotdeauna de pareri obiective din partea angajatilor nostrii si vor fi ajutati sa aleaga produsul de care au nevoie.
       Toate produsele si serviciile pe care le oferim sunt verificate constant pentru a asigura o calitate sporita si un numar cat mai mare de clienti multumiti.
       Desi oferim o gama larga de produse si servicii clientilor nostrii nu intentionam sa ne oprim aici, si vom continua sa adaugam noi produse si servicii care vor satisface pana si cele mai diverse nevoi sau cele mai exigente asteptari.

Avantaje:

       Gasiti o mare varietate de produse si servicii in acelasi loc
       Produse si servicii bine structurate
       Flexibilitate si intelegere maxima din partea angajatilor
       Consultanta si pareri obiective din partea angajatilor
       Proiectarea si profilarea mobilierului gratuite
       Transport si montaj gratuit la comenzi mai mari de 1500 Ron

In cele mai multe case de azi bucataria este mult mai mult decat un loc pentru gatit. In prezent serveste ca spatiu multifunctional, unde oamenii petrec timp de calitate cu prietenii si familia, fac lucruri de care se bucura sau pur si simplu se relaxeaza dupa o zi lunga la locul de munca. Acest lucru conduce la renasterea unei practici vechi, cand oamenii foloseau bucataria ca loc central pentru intrunirea familiei. Petrecand atat de mult timp in bucatarie, este imperios necesar ca acest spatiu sa fie extrem de confortabil, primitor si util pentru toata lumea, fie ca este vorba de copiii care isi fac temele la masa din bucatarie sau de mama care gateste pentru intreaga familie.
Bucataria este nucleul familiei moderne. De aceea, la Termoplanet acordam o atentie deosebita mobilarii si decorarii acestui spatiu. Mobila de bucatarie Termoplanet cuprinde o larga varietate de produse care imbunatatesc foarte mult aspectul si functionalitatea oricarei bucatarii, mici sau spatioase. Piesele de mobila Termoplanet ofera nu doar o bucatarie de-a gata, ci reprezinta o solutie multifunctionala in organizarea unui spatiu.

La Termoplanet ne dorim ca experienta dumneavoastra la cumpararea oricarui produs de mobilier sa fie cat mai placuta cu putinta. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati cu orice comentarii, intrebari sau sugestii, pentru ca suntem mereu in cautarea unor noi modalitati de a imbunatati produsele si serviciile noastre. De asemenea, depunem eforturi pentru adaugarea de servicii si produse noi in permanenta.